Om oss

Familjeföretaget
Råda Elektriska AB

Råda Elektriska AB är ett väletablerat företag med en lång historia. Vi grundades redan 1958 i Råda av Rolf Andersson och flyttade sedan 1974 till Nonnens väg i Lidköping där det fortfarande är beläget idag. Vi är ett familjeföretag som nu drivs av andra- och tredjegenerationen och har idag ett 30-tal anställda.

Välkommen till Råda elektriska AB, din pålitliga partner inom elbranschen. Med vårt breda utbud av tjänster med allt från elkraft, automation till elinstallationer i hemmet är vi här för att möta just dina behov och önskemål. Med över 60 år i branschen har vi byggt upp en gedigen erfarenhet och stor kunskap som gör oss till en pålitlig partner för dina projekt. Vi strävar alltid efter att erbjuda högsta kvalité i våra tjänster och produkter. Vårt dedikerade team av experter arbetar hårt för att säkerställa att varje projekt utförs med precision och omsorg.

En av våra stoltheter är vår butik, där vi erbjuder ett brett utbud av produkter. Oavsett om du behöver vitvaror, armaturer eller elmaterial, finns vi här för att hjälpa dig. Vår kunniga personal står redo att ge råd och vägledning för att säkerställa att du får rätt produkt som passar dina specifika behov.

Vi är stolta över att vara en företagspartner som prioriterar kundnöjdhet och bra service. Vi strävar efter att skapa starka och långsiktiga relationer med våra kunder genom att alltid sätta deras behov i fokus. Oavsett om det handlar om  en installation i ditt hem, automatisera processer eller installera laddbox för elbilen, kan du lita på oss för pålitliga och proffersionella lösningar.

Välkommen att kontakta oss idag för att diskutera dina behov och låt oss hjälpa dig att hitta de bästa lösningarna.

Kontaktuppgifter

Växel

0510-858 60

info@radael.se

Installation

Rikard Strömberg

rikard.stromberg@radael.se

Robert Gideonsson

robert.gideonsson@radael.se

Solceller

Andreas Strömberg

andreas.stromberg@radael.se

Administration

Maria Strömberg

maria.stromberg@radael.se

David Strömberg

david.stromberg@radael.se

Annons från 1975